2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVINI KAZANAN 3. YEDEK ADAY LİSTESİ (GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ KAZANAN YEDEK LİSTESİ)

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVINI KAZANAN
3. YEDEK ADAY LİSTESİ

GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ KAZANAN YEDEK LİSTESİ

Sıra No

Adı-Soyadı

Hasan Arda SARIGÜL

Yeliz Buse GÜNGÖR

3. Yedek Öğrenci Kayıtlar 23-24 Eylül 2019 Tarihleri Arasında Fakültemiz Dekanlık Binası Öğrenci İşleri Bürosunda Yapılacaktır.
Kontenjan açık kaldığı takdirde 24 Eylül 2019 tarihinde saat:18.00’da Grafik Tasarımı Bölümü için 4. Yedek Öğrenci Listesi İlan Edilecektir.

A – KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
1 – Lise diploması veya mezuniyet belgesi (Aslı)
2- 2019 Ösym sonuç belgesi (Adayların Ösym şifrelerini öğrenerek gelmeleri gerekmektedir.)
3 – Nüfus cüzdanının onaylı örneği. (Muhtarlıktan alınacaktır.)
4 – İkametgâh belgesi
5 – Erkek öğrenciler için Askerlik Durum Belgesi
6 – 6 adet 4,5x6 (cm) ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)
7 – Öğrenci bilgi formu ( Fakültede verilecektir.)

B-KAYIT İÇİN ÖNEMLİ NOTLAR
1 - Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
2 - Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilemez.
3 - Belgeler eksik ise kayıt yapılamaz.
4 - Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
Bu içerik 20.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 186 kez okundu.